Maklumat Kami

Foto saya
JOHOR INSTITUT MEMANDU ASAS Lot 3660,Lorong Durian,Kampung Sinaran Baru,Jalan Kempas Lama,81300 Johor Bahru,Johor Tel: 07-5543586,07-5577643 Fax: 07-5543588

Ahad, 23 Januari 2011

::rindu::

salam semua..
sekian lama aku tak uplond blog jima ni..
semenjak dah pat keje baru ni..
aku tak rajin nak uplond blog jima..
hehehehe..

oleh tu aku try uplond hariu ni..
sejak aku benti keje jima..
3 orng staff baru jima keje kat c2..
pat kau fara yg gnti..
bahagian gdl,psv booking test moto hana yang buat..
ni aku dgar eda dh benti keje jugak..
gnti mmbe aku zahurin...
sebagai kerani jadual kat kaunter 1 tu..

hari tu aku ade dtng jima gak la..
suram je..
ptng2 je tak ade calon..
tapi aku byk nmpak perubahan kat jima tu..
nak2 dlm opis...
hheheehe...
kak asna n kak anis makin cute miut aku tgok..
hehehehehe..
korng keje bebaik k...

mudahan2 jima tu maju n jaya mcm2 institut memandu yg lain..
korng jagn lupe aku lak..
hahhha..
lau ade kalapangan lagi aku g jima lagi k..
buat pomosi byk2 ok..

orait la smpai cini je edia otak aku nk menulis blog jima ni..
ape aku nk ckp..
raya nnti korng jgn lupe aku lak...
insyallah tahun baru ni aku buat open house..
heheheehe..
doa2kn rezeki aku melimpah2..
amin2......
boleh kite jmpe n berkomol cm dolu2...

pose :: keje rerajin :)


KURSUS JIMA SDN BHD PADA BULAN NOVEMBER

KURSUS TEORI LORI PADA HARI
07-11-2010 AHAD DAN 21-11-2010 AHAD

KURSUS PSV PADA HARI 28-11-2010 AHAD


KURSUS GDL PADA HARI 21-11-2010 AHAD
UJIAN STATIK PADA HARI 29-11-2010 ISNIN